תרופות כשרות לפסח

חדשות כיפה רבני כושרות 03/04/16 12:28 כד באדר ב'

שאלה

אשתי לוקחת תרופה (יותר נכון תוסף תזונה להקלה בבחילות) בשם נוזיקס או באנגלית nauzx

אשמח לדעת אם היא כשרה לפסח

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

רשימת התרופות הכשרות לפסח טרם פורסם. תעקוב אחרי האתר כי הרגע שקו"ח כללית יפרסם את הרשימה אז היא תפורסם גם כאן באתר.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן