תפילת הדרך מירושלים לאשדוד

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 12/01/17 18:26 יד בטבת התשעז

שאלה

שלום.

האם אני צריך לברך תפלת הדרך בנסיעה מירושלים לאשדוד דרך איש מספר 1?

אני מבצע את הנסיעה הזו באיזור הפעם בשבוע-שבועיים.

תודה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

אם אתה עובר במהלך הנסיעה 72 דקות במקום לא מיושב, יש לברך בכל מקרה אחר יש להזכיר ללא שם ומלכות. במקרה שאתה עושה בקביעות כדאי להוסיף בשומע תפילה את תפילת הדרך ובכך לצאת ידי הספקות.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן