תמונה באתר הכרויות

חדשות כיפה הרב מאיר צוקרמן 02/10/11 18:11 ד בתשרי התשעב

שאלה

שלום הרב, אני בת 26 ומאוד רוצה להקים בית, אני עושה השתדלויות, הלכתי לשדכנית בעבר והתייעצתי באופן מקצועי כדי לדעת מה חסם אותי בקשרים קודמים.

הבעיה היא שיש דלות יחסית בהצעות לבנות ובמיוחד ככל שהגיל עולה.

נרשמתי לאחרונה לאתר הכרויות, יש אפשרות לשים תמונה ואם לא שמים, בחור שמתכתב איתי מבקש ואני מבינה את זה..

רציתי לשאול האם זה צנוע לשים תמונה באתר היכרויות בידיעה שזה מאוד מקדם את ההצעות.לי אישית מאוד קשה עם זה שיש תמונה שלי באתר אינטרנט אבל לפעמים אני חושבת שאי אפשר לדעת מאיפה זה יגיע.

אשמח לדעת מה הרב חושב

תודה רבה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך.
אני כל כך מבין את הקושי שלך לפרסם את התמונה האישית במקום שכל דכפין יכול להביט בה....
אם את שואלת לדעתי- אל תפרסמי תמונה. מי שירצה באופן אישי- את יכולה לשלוח לו תמונה במייל.
מי שהעדר תמונה חוסם אותו- הוא יפסיד, ולא את, הקב"ה ידאג שלא תפסידי.
שנה טובה, חג שמח.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן