שלושת השבועות בתאילנד

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 28/06/12 15:24 ח בתמוז התשעב

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב!

בע"ה אני ומשפחתי טסים לתאילנד בעוד שבועיים ל- 3 שבועות, האם יש בעיה שתאריך הנופש נמצא בימים של שלושת השבועות? (אני יודעת שגם אם ישנה בעיה, ההורים שלי לא ידחו את הטיסה..)

הנופש כולל אטרקציות למינהן, שחייה בים, הפלגות וטיולי ג'יפים.. יש בעיה שאנחנו נהנים בתקופה הזאת?

וכמובן שאת צום תשעה באב נצום בתאילנד כהלכתה.

תודה רבה!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

קשה לומר שזה הדבר הנכון לעשותו בימי בין המצרים.

נראה לי כי הדבר הנכון לעשות מבחינתך, הוא לנסות למצוא בתוך הטיול הזה את הדרכים בהן את יכולה להביא לידי ביטוי את זיכרון ירושלים, ואת הצער על חורבנה.
בוודאי תפעילי את הכוחות היצירתיים שבך, ובכך לפחות יהיו הימים האלה מחוברים לחורבן ירושלים בדרך המיוחדת שאת תצרי לעצמך.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן