שידוכין או אתר הכרויות דתי

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 06/12/10 15:17 כט בכסלו התשעא

שאלה

הי חנוכה שמח כבוד הרב, לאחרונה אני די מתחזק,

סתם כרקע כללי אתן לך משהו לקרוא וזה די ישקף למה אני כבר נואש למצוא את האחת משהו שאני כתבתי

וגם שאלה איפה אני יכול למצוא לי רב להתייעץ איתו כי אני לא יודע אפ יש בעיר שלי אני מאלעד

הנה הקטע

"מה קורה..? את עדיין לא מכירה אותי ואני לא אותך (או שאולי כן ואנחנו לא מודעים לעצם היותנו גוף אחד, החצי שאת השני משלים, לזה שאולי אנחנו המתאימים, שאנחנו בית כשר ונאמן בישראל יחדיו נקים..?) בכל מקרה, עברו מלא בחורות שחשבתי שהן את, כן, תתפלאי, הייתי טיפש וחשבתי שהן את.. הייתי במצבים של עצבות יתר, עצבות שלא צריכה להיות, עצבות מיותרת, עצבות מתוחכמת שאותי מרמה ובדיכאון לי לשקוע גרמה..

מלא תפילות אני מתפלל כדי למצוא אותך, אני מחכה לך! בלי נדר בעזרת ה' אסיים את השירות, אמצא עבודה, אתחזק קצת, ואז אני אתחיל לחפש אותך.. אולי נכיר דרך משרד שידוכין או דרך חברים, אבל מה שבטוח- בעזרת ה' נכיר איכשהו..! אתחיל את החיפושים מנקודת ההתחלה שזו הכניסה לארמון (-משרד שידוכין או דרך חברים). אני אחפש חדר חדר, פינה פינה, לא אתן לעצמי ליפול בגלל שטויות! לא אתן לעצמי ליפול בגלל בחורות! אני אעמוד איתן איתן עד שאמצא אותך..! אני מחכה לך ומצפה לך, האחד שלך"

כן האכזבות מהבחורות ממש ריסקו אותי אבל יום אחד הבנתי שרק צריך להתחזק מזה ויש לי בעיות רפואיות גם שאני חושש שזה יעכב לי ת'שידוך יש לי בעיות קשב וריכוז ואני מפחד שזה יעכב לי ת'שידוך

ובכל מקרה אני רשום לאתר הכרויות "שניים שהם אחד" והשאלה שלי מה עדיף להכיר דרך האתר או דרך משרד שידוכין כי הרי אם האחת שלי שמה באתר מה הטעם ללכת לשידוכין תודה רבה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואל שלום,

תלך בכל הדרכים, כיוון שאתה לא יודע היכן ואיך תמצא את השידוך שלך.

בברכה,

דני ארגמן

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן