שאלה על מאמר של הרב - לשכה של יעוץ משפטי מבוגרי ישיבות הסדר

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 04/10/09 13:32 טז בתשרי התשע

שאלה

הרב כתב לפני כמה שנים את הדברים הבאים "מציקה מאוד העובדה שעד כה לא קם ארגון של בוגרי הישיבות בתחומים אלה, עורכי הדין בוגרי הישיבות לא הקימו לשכה ליעוץ לציבור בחינם", .

רציתי לשאול האם לדעתך המצב העגום שהרב תיאר לפני כמה שנים- האם מצב זה קיים גם כיום, או שמא חל שינוי ושיפור לטובה בנושא.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אני יודע שהייתה יוזמה מסוימת שהתקדמה, אולם איני יודע על קיומה בזמן הזה.
אולי אתה תרים את הכפפה ?

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן