קשר עם בן בשמינית-דחוף

חדשות כיפה הרב אפי קיציס 06/10/07 23:42 כד בתשרי התשסח

שאלה

שלום,

יצא לי להכיר בחצי שנה האחרונה בן שהוא בן גילי.

יצא לנו לדבר כמה פעמים היינו מתווכחים וגם יצא לי לשאול אותו על השקפת העולם שלו וכו'.אני מסכימה עם ההשקפת העולם שלו , יש עוד נקודות שאני צריכה לברר לעצמי.

השאלה היא כזאת אני חושבת שאנחנו מתאימים, אבל לא נראה לי שהוא ואני בנוים עכשיו לקשר של נישואים. רציתי לדעת אם מותר להמשיך להיות איתו בקשר ולהגיע לשלב שבו נבטיח אחד לשני שברגע שנהיה מוכנים אז הוא יתקשר אלי.

תודה רבה.

תשובה

לשואלת שלום רב וסליחה על האיחור.
לדעתי אם אינכם מוכנים עכשיו לנישואין (וכך המצב אצלכם שהרי אתם בכיתה יב!), עדיף לנתק את הקשר ולא לפתח אותו. כשיגיע הזמן שבו תהיי מוכנה להתחתן, אז תתחילי לחפש ואז תמצאי ותתחתני. ואולי זה יהיה עם אותו בן. צריך לזכור שאתם בשיאה של תקופת עיצוב האישיות, ולפניכם שנים משמעותיות של סוף התיכון, צבא\ש"ל\ישיבה\ לימודים וכו', שנים שבהם לפעמים משתנים הדעות והחלומות, ולכן עדיף לחכות לזמן המתאים ואז לחפש את המתאים לכם.
בברכה
אפי קיציס