קמעות

חדשות כיפה הרב חיים בריסק 05/05/11 23:04 א באייר התשעא

שאלה

שלום רב,

שאלת היא לגבי "חותם שלמה המלך" (אלו הם 44 חותמים, סמלים שהטביעו אותם על קרמיקה ומוכרים אותם לסגולות שונות). האם דברים/קמעות מסוג זה הם תואמים את הלך הרוח של היהדות?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה!

הם אנטי רוח של היהדות. מדובר בשקרים וזיוף למטרות רווח, לכן יש להתרחק מהדברים הללו מאד מאד.

רוח של היהדות מדורי דורות כפי שהדברים מעוברים ע"י חז"ל ורבותינו הקדושים היא לימוד תורה, יראת שמים, קיום מצוות, גמילות חסדים, חסד, צדקה ותפילה.

בברכה,

חיים בריסק

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן