קיום יחסי מין עם גויה

חדשות כיפה הרב חיים רטיג 09/09/08 20:32 ט באלול התשסח

שאלה

שלום כבוד הרב..

יש לי חברה בגיל שלי והוא מוסלמית, כלומר ערבייה אבל מאוד רחוקה מהדת שלה והמנהגים של הערבים.

עכשיו יצא לנו לדבר על קיום יחסי מין( ולא למטרת ילדים) ורציתי לדעת אם יש איסורים על כך לפי התורה(חשוב לציין שאני יהודי והיא גויה), רציתי לדעת גם מה ההשלכות שזה יגרום.

תודה מראש..

תשובה

שלום רב,
ההשלכות שזה יגרום שישחטו אותה או אותך.
כמו כן, יש איסור לבוא על גויה אמנם אין איסור נידה אבל יש איסורים אחרים.
בכלל נשמע מוזר שיש לך חברה גויה, מה המטרה? האדם צריך להתקדש בעולם הזה ולכן, עליו להיות בקשר מקודש עם ב זוגו, קרי עליך להתחתן עם בחירת ליבך ואחר כך לדון על יחסים גופניים המחזקים את הקשר ומקדשים אותו.

כל טוב,
חיים רטיג, ישיבת ההסדר "בינות" רעננה.