פסל תאילנדי

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 24/06/15 01:12 ז בתמוז התשעה

שאלה

שלום כבוד הרב.

יש לי מחוץ לבית פסל תאילנדי עם פנים, גוף שלם, כובע נוצות, ותופס חפץ בידו.

והבנתי ממכר שחזר בתשובה שיש אנשים מאמינים בזה, לא עלינו, עבודה זרה.

האם מותר לשמור, לזרוק?

מה ההלכה אומרת על כך?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

יש מהפוסקים שהקלו באופנים שונים של פסילת הצלם וכד', אולם כאן שמדובר על מלא קומתו וגם שכמותו נעבד, יש להשליכו לפח.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן