פולסא דנורא לעראפת ושות

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 31/03/02 07:59 יח בניסן התשסב

שאלה

שלום כבודו !

למה לא מקללים את הרוצחים המתועבים כמו ערפאת דחלאן ברגותי רגוב והתרנגול אחמד יסין ושאר הנבלות בקללה ?

האם אפשר לעשות את זה באופן אישי ואם כן הכיצד?

תודה

תשובה

בס"ד

קללות מסוג פולסא דנורא יכולות להעשות רק על ידי אנשים מקובלים גדולים שיודעים מתי הזמן שלהם וכיצד הן נעשות.
אני מסכים שמתאים מאוד לעשות אותן על אלה שמנית בשאלתך. אבל יש לי בשבילך עצה טובה ואמיתית.

תכוון היטב בברכת "למינים ולמלשינים" על כל מי שהזכרת בשאלתך. זה יותר יעיל אלף פעמים מפולסא דנורא אם זה יעשה בכוונה אמיתית.