פגימה בברית תוך צפיה בסרטי זימה של גילוי עריות וגילוי עריות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 15/02/15 01:12 כו בשבט התשעה

שאלה

אם הוצאתי זרע לבטלה תוך צפיה בסרטי זימה שבהם יש גילוי עריות

האם נחשב שחטאתי בגילוי עריות?

אני בתשובה גדולה בחיי וקשה לי הספק

תודה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

יש שני דברים א. גלוי עריות. ב. הוצאת ז"ל. כל זמן שאין מעשה אין גילוי עריות אבל גם איסור הוצאת ז"ל, הוא בעיה חמורה, ואין לראות את הסטרים הללו, ואדרבא יש למלא את הזמן בתכנים חיובים, עזרה לזולת, ללמוד וללמד, יש כל כך הרבה מה לעשות, רק צריך לעשות.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן