סרטי דיסני

חדשות כיפה הרב איתן זן-בר 14/02/08 22:53 ח באדר א'

שאלה

בע"ה

שלום כבוד הרב,

רציתי לדעת מה דעת הרב על סרטי דיסני. האם לראות אותם או לא? יש בהם תוכן לא הולם לפעמים אך יש גם דברים טובים בהם.

אם כן לראות, אז לאיזה גילאים?

מצד אחד כדאי להיות תמימים ומנותקים מדברים, אך מצד שני, האם לא כדאי שנהיה מודעים לדברים, במיוחד בסיסיים כמו סרטים אלו שמוכרים להרבה אנשים?

אשמח לפירוט בעניין.

תודה רבה ושבת שלום!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום
תלוי בתוכן הסרט.
סרט שתוכנו מלא אלימות עורמה, חוסר חברות, אי נאמנות וכו' ראוי שלא יצפה, בעיקר בגילאים הצעירים , אך ישנם סרטים מלאים תוכן ועמדה מוסרית ראויה.
הדבר גם תלוי בנפש הילד, יש כאלו הנוטים להיות מושפעים ןיש שפחות.
יש לשקלל את כל הפרמטרים ותמיד לזכור שיש אלטרנטיבה טובה , סרטים שנערכו עם מסרים דתיים וכמובן פעילות חינוכית עם ההורים שהיא המיטב.
ברכה והצלחה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן