סרטים מצויירים

חדשות כיפה הרב דוד לוי 25/06/12 17:54 ה בתמוז התשעב

שאלה

בס"ד

האם מותר לראות סרטים מצויירים או סרטים מצויירים שהם תלת מימד(אבל רק מצויירים)?

וגם אם מותר אז מומלץ שלא לראות או שזה בסדר?

תודה מראש :)

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך

סרטים מצוירים זו טכניקה והעיקר התוכן שלהם
אם הוא אלים או מכיל עניני עריות ועבודה זרה וכד' - ברור שאסור.
אם התוכן חיובי זה בסדר גמור כמו כל פעולת הנפשה אחרת

בברכה דוד לוי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן