סכינים

חדשות כיפה הרב חיים רטיג 25/09/07 01:08 יג בתשרי התשסח

שאלה

שלום.

קנינו סכינים חדשים (הסכינים החדים עם החזקה מפלסטיק).

ההורים שלי לא הטבילו אותם, אני מתפדחת לבקש מהם, אני גם יודעת שהם לא יסכימו.

מה לעשות??

תודה רבה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב,
תקחי את הסכינים, תלכי למקווה ותטבילי אותם, אני כל פעם נדהם מהורים דתיים שלא מבינים הלכה מהי.או שמגלים חוסר סובלנות לקיום ההלכה.
מדוע שהם יכעסו על זה? כמו כן, לא צריך לחשוש מכעס של אדם, אפילו של הורים בקיום מצוות, ואל תבושי מפני המלעיגים וכל שכן מפני הכועסים.

כל טוב וחג שמח,
חיים רטיג, ישיבת ההסדר "בינות" רעננה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן