סיכות עם צבע אדום

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 14/08/14 20:38 יח באב התשעד

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב! יישר כח.

הכנתי סיכות מבד שיש בו קצת צבע אדום.

האם מותר לתת מתנה את הסיכות או למכור לחנות\ חברות?

צירפתי תמונה-

http://www.israup.net/images/f8087fb31c1bb9c04b9d52c92c59d9db.bmp

סליחה על הטירחה ותודה רבה,

יום טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

יש בעיה ללכת עם זה ברחוב, אך איני יכול לומר שאסור למכור או לתת במתנה כי בבית ניתן להקל וממילא יש אפשרות ללכת עם זה בבית.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן