נסיעה לתאילנד

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 07/12/10 12:02 ל בכסלו התשעא

שאלה

שלום רב,

אני אמורה לנסוע ביום חמישי בע"ה לחודש ימים לתאילנד ויש לי הרגשה קצת לא טובה לגבי הנסיעה.

השבוע שעברתי היה קשה מאוד נפשית כי חבר טוב שלי נרצח וגם היו את כל המקים של האסון בכרמל שגרם לי לחשוב על לא לנסוע

הייתי רוצה לדעת האם כדאי לי לנסוע או לא?

אודה לך במידה ואקבל תשובה בהקדם תודה רבה וכל טוב ורק בשורות טובות אמן ןבע"ה

תשובה

שלום

יש לחלק את העניין שלשנים- אוירה 'מיסטית', וקושי נפשי.
החלק הראשון אינו חשוב. החלק השני הוא משמעותי.
לכן אם נפשית את יכולה להתמודד עם הדבר ולנסוע, סעי. ואם קשה לך והדבר יכול לגרום לך למשבר, המתיני עד שתרגעי וסעי, 'לעולם יצא אדם ב כי-טוב'.

כל טוב