נמלים

חדשות כיפה הרב דוד לוי 06/07/11 08:05 ד בתמוז התשעא

שאלה

שלום כבוד הרב,

באם נמצאו מס' נמלים קטנות בקופסאת עוגיות ביתיות, הוצאנו את כל העוגיות, ניערנו והרגנו את הנמלים שנראו, כך שעכשיו נראה שאין נמלים בעוגיות, העוגיות מותרות לאכילה או שיש לזורקן לפח?

תודה רבה,

יום טוב.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך

צריך לבדוק כל עוגיה באור חזק
עוגיה עם חורים - לשבור או לפורר או לזרוק
עוגיה שלמה ללא חורים וללא נמלים עליה - מותר לאכול

בברכה דוד לוי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן