נמלים באורז

חדשות כיפה רבני כושרות 27/06/13 10:36 יט בתמוז התשעג

שאלה

מצאתי בשקית אורז מלא, הרבה נמלים. העברתי את התכולה לקערה ונתתי לנמלים לצאת. אח"כ שמתי במקפיא. האם עלי לזרוק את האורז או שיש דרך אחרת? תודה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לא צריך לזרוק, אך צריך לבדוק היטב לפני השימוש. הדרך הטובה ביותר להבריח נמלים היא על ידי כך ששמים את המאכל בשמש ואז הם בורחים.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן