משמעותו של המספר 44

חדשות כיפה הרב איתן זן-בר 11/05/08 10:38 ו באייר התשסח

שאלה

בס"ד

כבוד הרב שלום,

אני בת 20. בזמן האחרון אני רואה את המספר 44 יותר מידי פעמים ביום במשך חודש וחצי כבר, אני מסתכלת בשעון וכתוב 44 דקות, במכוניות של אחרים, 44.. בתמונות..שמתקשרים אליי אנשים אני רואה 44.. למשל שיחקתי קלפים אתמול עם חברים הפכתי קלף והיה המספר 4 פעמיים..

רציתי לדעת מה הרב אומר על זה? האם יש לזה משמעות כלשהי?

תודה מראש,

שבוע טוב.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום
ההשגחה הפרטית אומרת לנו שיש משמעות לדבר, אך מהי, לא אדע.
ברכה והצלחה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן