משכב זכר

חדשות כיפה רבני מעייני הישועה 20/11/13 20:52 יז בכסלו התשעד

שאלה

אנסה לפרט את שאלתי בתמציתיות למרות שקשה עלי הדבר מאוד ואני פשוט מסמיק ומחוויר בזמן שאני כותב את הדברים שהייתי מעדיף לשכוח מהם אבקש את סליחת מעלת כבודו על שאני מצריכו להיכנס ולקרוא טינוף כזה,

בצעירותי (בגיל ילדות, וקצת אחר הבר מצוה) עבר עלי מה שעבר, ונגררתי ליחסים מיניים, דהיינו שהכנסתי את אבר המין שלי בפי הטבעת של גבר אחר, האם זה נקרא משכב זכר ? כיום אני כבר אברך ואב למספר ילדים בלי עין הרע, בריאים ושלמים ברוך השם, ודבר זה אינו נותן לי מנוח ואינני יודע אם עברתי על העברה או לא, ואני מרגיש בפועל ממש כמין מחיצה מפסקת ביני לבין קוני, ובכל פעם שאני מנסה מחדש להיכנס בעבודת השם, נתעורר עלי גל של מניעות וכבר כשל כח הסבל, והנני שבור ורצוץ ואיני מוצא מנוח לנפשי.

תשובה

שלום וברכה!
משכב זכר הינה עבירה חמורה, ואין טעם להרחיב בתיאורים.
אך למרות זאת הגמרא במסכת קידושין דף לו מביאה את דברי רבי מאיר שדורש על הפסוק בנים אתם לה' אלוקיכם, בין אם נוהגים כמנהג בנים ובין אם לאו. לעולם ישראל שחטא ישראל הוא, ואין עבירה בעולם שיכולה לעמוד בפני כוח התשובה, הרמב"ם בהלכות תשובה כותב אתמול היה זה מתועב לפני ה' והיום לאחר שעשה תשובה אהוב הוא.
לכן אחי היקר האמן בכח התשובה, וידוי חרטה וקבלה לעתיד, שמח בליבך ובעזרת ה' חטאתך תכופר!
חילך לאורייתא, בשורות טובות

אברהם קריספין
רב קהילה בישוב אדם