משה רבנו,צמחונות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 26/01/12 15:51 ב בשבט התשעב

שאלה

שלום כבוד הרב,

רציתי לשאול למה משה רבנו לא היה צמחוני הרי מישהו ברמתו הרוחנית של משה רבנו שהגיע לכך שהוא דיבר עם הקב"ה אוכל בעל חיים,כל מי שהוא בדרגה רוחנית גבוהה צריך להידמות לאדם הראשון שלא אכל חיות לא?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

יש הנחה סמויה בשאלה שמי שהוא בדרגה גבוהה יותר צריך להיות צמחוני, כי צמחוני שייך לדרגות הנמוכות.
למה להניח את זה ? למה לא לומר בפשטות כי במידה הראויה מותר לאדם לאכול בשר, ואין הוא חייב לחיות חיים שמתאימים לאדם שהיה לפני המבול ולא לאדם שחי אחרי המבול ?

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן