מקצוע שבעתיד- האוכל להיות שחקנית תיאטרון?

חדשות כיפה הרב דוד לוי 24/09/09 19:31 ו בתשרי התשע

שאלה

אני בת 12 וחזרתי בתשובה לפני כמה שנים יחד עם אבי.

השתתפתי בהרבה הצגות מקומיות ואנשים רבים שיבחו אותי על כישרון המשחק שלי.

אני גרה בסביבה חילונית, ולכן איני יודעת- ניתן לאכוף ולהיות שחקנית תיאטרון?

שמעתי על זמרת- אתי אנקרי- שגם היא דתיה, וקיבלה אישור מכמה רבנים.

אז בכל דרך אפשרית שהיא- אוכל להגשים את חלום חיי ולהפוך להיות שחקנית? או שאין המקצוע צנוע מספיק?

אנא, השב לי בהקדם.

השאלה לא נותנת לי מנוח ואינה מפסיקה להטרידני יום וליל.

תשובה

שלום וברכה, ותזכה למצוות על התקדמותך

יש הרבה מסגרות בהן נשים מציגות לפני נשים ואני בטוח שתמצאי את עצמך באחת מהן.
אלו דברים שגם הולכים ומתפתחים עם הזמן ושם יש הצגות בד"כ עם תכנים חיוביים.

גמר חתימה טובה

דוד לוי

תרגישי בנוח לשאול כך שאלה