מקור התורה להשגחה פרטית

חדשות כיפה הרב אליעזר אלטשולר 05/08/09 11:08 טו באב התשסט

שאלה

בס"ד

שלום לכבוד הרב!

איפה נמצא המקור בתורה לזה שיש השגחה פרטית בעולם והכל מאיתו יתברך (המקור שעליו הסתמכו חז"ל לבניית גישת ההשגחה הפרטית)

תודה רבה!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

כל התורה מלאה בכך, הנסים, ההתגלות לאבות ולנביאים, שכר ועונש, החל מאמירת הקב"ה לאדם, מכל עץ הגן...., ועד שאלת ה"אייכה". הגירוש מגן העדן ועוד ועוד.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן