מלונות בתל אביב ו נתניה

חדשות כיפה רבני כושרות 12/04/16 17:32 ד בניסן התשעו

שאלה

האם יש מלונות בתל אביב או נתניה שהרב יכול להמליץ? עליהם מצאתי מלון אם תעודת כשרות מהרבנות תל אביב לאורחת בוקר חלבית. זה בסדר - לבן תורה?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

אין לנו רשימת מומלצים במלונות באזורים שציינת.

מומלץ לשוחח ישירות עם המשגיח

מצ"ב קישור לדף שאלות שיכול לעזור

http://upload.kipa.co.il/media-upload/kosharut/kosharut11097-162011.PDF

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן