מזוזות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 02/11/11 20:34 ה בחשון התשעב

שאלה

שלום כבוד הרב

שמי אורן, אני מתעתד לעבור דירה, ושאלתי היא : האם מותר לי לקחת את המזוזות מהבית הנוכחי, ולהעביר אותם לבית החדש? ( במידה ואני לוקח אותן, הבית הישן נשאר ללא מזוזות כלל).

לתשובתך אודה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אם יש באפשרותך להשאיר לפחות את מזוזת הכניסה לבית, גם אם תחליף אותה במזוזה פשוטה יותר – זה טוב יותר.
אולם אם הדבר קשה לך כלכלית – אין אתה חייב להשאיר את המזוזות אם בעל הבית אינו משלם את תמורתן.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן