מוצרים מיובאים בחנות טבע עדן

חדשות כיפה רבני כושרות 22/08/16 14:56 יח באב התשעו

שאלה

שלום רב. הזמנתי מוצרים בהזמנה טלפונית מרשת טבע עדן (עוד לא קיבלתי אותם), הבנתי שחלקם מיובאים אך סגורים באריזות עם סימון כשרות וחלקם פתוחים (כמו תבלינים), האם אפשר לסמוך על סימון כשרות על המוצרים במיובאים שמשווקים על ידי הרשת? האם יש השגחה על תבלינים וכדו' שמזמינים מרשת טבע עדן?

תודה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

1. מוצרים סגורים עם סמל כשרות- ההכשר הוא ע"פ מה שכתוב על האריזה
2. מוצרים לא סגורים עם סמל כשרות-תתקשר לסניף של הרשת ובקש את מספר הטלפון של המשגיח

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן