מה עושים?

חדשות כיפה הרב ארז משה דורון 28/03/07 15:16 ט בניסן התשסז

שאלה

שלום כבוד הרב! שליט"א ברצוני להתיעץ עמך, בנושא שמעיק לליבי כבר זמן מה. אני בחור דתי שהיה לו קשר עם בחורה לשם חתונה..בתחילת הקשר היתה אהבה משני הצדדים והתיכנון הוא ליד החתונה. אך, הרבנית שלה מנעה ממנה להפגש עמי מהסיבה שאנחנו לא מתאימים.. וכי טוענת היא שאהבתה אליי פסקה ואין היא

מעוניינת יותר בזה הקשר הנתון ולבל מוכרחה היא לפוסקו לאלתר..

השאלה שלי היא אכן בנוגע אליה האם היא זיווגי ואמור אני לעשות הכל כדי להשיג את מטרתי ייעודי שזו היא.. או שמא צריך אני להמשיך הלאה וכל דבריה אמת שכן היא אינה אוהבת יותר והדבר הנכון הוא לעזוב ולהניח לה?..יש לציין שעשיתי רבות לקרבה אליי ואין הדבר הועיל במהומה... אני מודה מראש ורוצה מאד לקבל את תשובתך לטוב ולרע... יניב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

אי אפשר לכפות את עצמך על אף אחד. אם הצד השני אומר שהוא לא מעוניין, קבל את זה כפשוטו ותמשך הלאה.
מה ששייך לך יגיע אליך.
ארז

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן