מאמר ב-YNET

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 17/06/08 08:49 יד בסיון התשסח

שאלה

קראתי בעיון את הכתבה ב-YNET בה אתה מצר על הפער ההולך ונפער בין היהדות הציונית ליהדות החרדית. אבל: האם לא אשמים כולנו? מדוע שהחרדים לא יתייחסו אלינו כמו שאנחנו מתייחסים לרפורמים ולקונסטרוטיבים? שלא לדבר בכלל על הקראים והשומרונים. (על החילוניים אני כבר בכלל לא מדבר) מגיע לנו! האם לא צריך להכות על חטא? היהדות נמצאת בשבר כל כך גדול שזה מייאש. אולי דרושה ועידת פסגה של כל נציגי הזרמים כדי לקבוע כיוון עדכני ליהדות.צר לי גם שרבנים חדשים לומדים רק הלכות ולא שומעים בכלל על הנושאים הכי בוערים ביהדות ברמה העקרונית ביותר.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אני מפרסם את דברייך כפי שכתבת אותם.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן