ללא נושא

חדשות כיפה רבני מדרשת הבנות של עין הנצי"ב 27/07/05 19:37 כ בתמוז התשסה

שאלה

שלום לכבוד הרב!

אני ב"ה נמצאת בקשר עם בחור ישיבה כבר כחודש וכמעט לפני כל שיחה עומדת בפני שאלה על אילו דברים חשובים בעיקר כדאי לדבר בתקופה זו של הקשר?!

הנושא המדובר בעיקר הוא גוש קטיף אך בזמן האחרון החלטנו שדשנו בענין זה רבות...

רציתי לשאול את כבוד הרב האם הוא יכול להפנות את תשומת ליבי לנושאים שחשוב להתעמק בהם בשיחות אלו ובתקופה זו...

אשמח לתשובתך בהקדם....

תודה רבה.

תשובה

שלום
חשוב שתבררו ביניכם איזה בית אתם רוצים לבנות, אלו חיים אתם רוצים לחיות. מה האידאלים המשותפים שלכם, מה הנקודות בהם אתם שונים, מה כל אחד יכול להוסיף לזולת וכו'.
בהצלחה
אלי כאהן