לימוד תורה לפעוט

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 14/08/16 14:09 י באב התשעו

שאלה

שלום,

הילד בן ה3.5 הולך לגן חילוני ואנחנו רוצים להתחיל ללמד אותו הלכות וסיפורי התנך.

בהיעדר מסגרת תורנית באזורנו איך ניתן ללמד בגיל כזה? מה מסבירים? יש סרטונים? ספרים?

איך ניגשים לעניין?

תודה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

סרטונים - ממש לא.

ללמד חומש בראשית, וספורי חז"ל.

חז"ל - כה עשו חכמנו.

מצוות - ללמד קריאת שמע.

חומש בראשית - תשליחי לי מייל, אשלח לך ספר טוב.

argaman3@gmail.com

בברכה,

דני ארגמן

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן