לימודים מעורבים

חדשות כיפה הרב דוד לוי 29/07/16 18:27 כג בתמוז התשעו

שאלה

בס"ד

שלום הרב. אני נמצא בקורס מדריכי טיולים והקורס מעורב בנים ובנות. (כמעט כולם דתיים). יש לי כמה שאלות בנושא.

כל תחילת יום, תלמיד אחר צריך להעביר לקבוצה הדרכה או פעילות, מה לעשות בזמן שאחת הבנות מעבירה? או משחקים שעושים ביחד, שאין בהם נגיעה חלילה אבל יש קצת קלות ראש.

לפעמים בערבים יושבים מסביב למדורה ושרים בנים ובנות ביחד, מותר לי לשבת איתם אך לא לשיר?

ובנות שמדברות על דברים אישיים מול כל הכיתה, מה לעשות במצב כזה?

ובכללי, מה רמת הריחוק שאני צריך לשמור מהן? דיבור וכו'..

תודה רבה!