לבישת בגדי גבר

חדשות כיפה הרב אליעזר אלטשולר 25/01/07 14:31 ו בשבט התשסז

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב,

יש לי בגדים שהיו של אח שלי, כשהיה בגילי

(13). רציתי לשאול אם מותר לי ללבוש אותם. הבגדים הם מכנסיים וקפוצ'ון. אם כבר, אני אלבש אותם רק כשאני ישנה כמובן.

אשמח לתשובה,

אני.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בע"ה
שלום רב,
אם מדובר בבגדי שינה בלבד, כמו פיג'מה וכד' , שלא יוצאים בהם מחוץ לבית - מותר, אלא אם כן ניכר עליהם שהם מיוחדים לגבר וכד'(צורת הסגירה, רוכסן קדמי וכד') .
בברכה,אליעזר

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן