כשרות של מוצרים מתאילנד

חדשות כיפה רבני כושרות 06/11/16 13:11 ה בחשון התשעז

שאלה

שלום

באתר האינטרנט של החנות הזו מצאתי רשימה של מוצרים מתאילנד. האם יש לרב ידע על כשרות המוצרים? במידה ואין להם הכשר האם יש איזה כלל לדעת לפיו מה כשר ומה לא?

http://tevame.co.il/מזון-מכל-העולם/מזון-מתאילנד

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

קשה לדעת, לכן אנחנו לא ממליצים להשתמש במוצרים אלו ללא כשרות

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן