כשרות כבד עוף

חדשות כיפה הרב דוד סתיו 04/11/04 17:52 כ בחשון התשסה

שאלה

שמעתי שמלכתחילה יש לשטוף את כבד העוף במים לאחר שנצלה. אך אני תמהה על כך מפני שבכל השיפודיות שהייתי בהם מורידים את הכבד ישר מהאש לצלחת ללא שטיפה. והאם יכול להיות שבכך מכשילים המונים בעניין כשרות? אשמח לקבל תשובה במהרה כך שאדע איך לנהוג, בתודה מראש, יוני.

(שאלתי שאלה דומה לפני יותר משבוע ולא קיבלתי את תשובתך, אנא סלח לי על הטירחה).

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב
אכן זה הידור אבל רבים לא נוהגים בו ואינו מעיקר הדין ולכן אין בזה הכשלה של הציבור.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן