כרובית

חדשות כיפה רבני כושרות 15/11/16 14:05 יד בחשון התשעז

שאלה

אם אני רוצה להרתיח כרובית ולטחון אותה לפירורים דקים, האם עליי להשתמש בכרובית נקיה מחרקים או שאפשר בכרובית רגילה?

תודה רבה!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

עיין
https://drive.google.com/file/d/0BxK73QIhSEPoNWFvVVhRcWpYZ1huNWZpa25yWHA5X3FZS3BJ/view
בעמוד 62

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן