כרובית קפואה

חדשות כיפה רבני כושרות 28/12/16 17:54 כח בכסלו התשעז

שאלה

שלום,

לגבי שקית של כרובית קפואה של חברת "b'gan quality product"

שכתוב עליה "גידול מיוחד בחממות בהשגחה מלאה ותמידית כשר למהדרין אין צורך בבדיקה באישור הרבנות הראשית לישראל" ויש חותמות של: כשר למהדרין יגאל קמינצקי רב אזורי חבל עזה,

בהשגחת בד"ץ דקהל עדת ישורון וואשינגטון הייטס נ.י. ,

נעשה תחת השגחת הרה"ג אהרן טייטעלבוים אבדק"ק נירבאטור,

ו: KAJ P,

זה בסדר?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

אם זה כשר למהדרין יגאל קמינצקי רב אזורי חבל עזה אז זה נקי לגמרי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן