כבד

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 30/05/07 22:38 יג בסיון התשסז

שאלה

ראשית תודה על האפשרות הניתנת לנו והתשובות המהירות.יש לחתוך את הכבד שתי וערב לפני צלייתו. האם צריך לייחד סכין לכך ?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לא, כי לא מדובר על חיתוך כשהבשר חם אלא קר, והדם שעל הסכין מתנקה בשטיפה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן