טלוזיה

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 17/05/05 22:51 ח באייר התשסה

שאלה

אני לא רואה כל כך הרבה טלוזיה פעם הייתי מכורה לזה, אבל התאמתי וברוך ה' גם הצלחתי.

אבל עדין האם אני יכולה פתאום לראות סתם תוכניות ילדים מטופשות (אני אוהבת אותם...) וכל מיני תוכניות אחרות מדי פעם?

ויש לי עוד שאלה, אם אני לא רואה את כל התוכניות האלה סוף הדרך, כוכב נולד אז החברות שלי מדברות על זה למחרת מלא.

והן גם מדברות על האנשים דברים רעים (אני שומרת ומנסה לא לדבר לשון הרע) מה אני צריכה לעשות ללכת מהמקום? הרי מן הסתם אם הן יפסיקו לדבר עכשיו הן תשכנה אח"כ?

תשובה

שלום רב.

חיזקי ואמצי להתמיד בכך , אני מודע לקושי...
אבל אם אסור לשמוע...אז אסור לשמוע לשון הרע..

אבל אם את לא מכירה את נשוא השיחה אז מותר לך להיות נוכחת שם.
אבל המשיכ לא להתיאש מלחנך אותם ולאמר להם כי אינך רוצה לשמוע לה"ר ואם הם ידברו הם יעעו כי זה לא לרוחך ולאט לאט זה יפסק....אמן

בהצלחה