טיול בחוה''מ ובאופן כללי צניעות

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 05/04/11 10:33 א בניסן התשעא

שאלה

בימים אילו ממש החל בין הזמנים

הייתי רוצה ללכת לטייל עם חבריי אך השאלה היא האם מותר ללכת למעיינות או כל מיני מקומות אחרים,כאשר נדמה לנו שבימים אלו המעיינות יהיו מפוצצים בחוסרי צניעות,ובמיוחד בחוה"מ.

תודה מראש.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

אם ודאי לכם או ספק שיש חוסר צניעות במקום מסויים, אין ללכת אליו.
יש מספיק מקומות שאין בהם בעיות בדרך כלל, ובמיוחד ביהודה ושומרון. אתם מוזמנים למעיינות גוש עציון לדוגמא.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן