חבר בשמינית?

חדשות כיפה חברים מקשיבים 02/01/10 22:58 טז בטבת התשע

שאלה

אני ממש מתבלטת,אני לא יודעת מה לעשות!להיכנס לקשר רציני עכשיו בשמינית או שכדאי לחכות עוד קצת?ואם כבר נכנסתי-לצאת ממנו? איך אפשר?...

זה באמת קשה!

או שאולי כדאי לשמר אותו על אש קטנה?

אולי זה זה? אולי אני מפספסת ת'זיווג שלי?

אשמח לקצת סדר...

תודה רבה.

תשובה

שלום שלום

סליחה על העיכוב בתשובה

שמינית זו תמיד שנת הקסם

שנת מעבר בין הנערות לבגרות

בין להשאר בחממה ובין להכנס לחיים חדשים ומאתגרים ב'חוץ'.

בין החברה שלפעמים מלווה אותך מהגן, ובין חברה חדשה, לא מוכרת, ממקומות אחרים, עם אופי אחר לחלוטין.

יש בנות, שרוצות להתחיל את החיים החדשים והמאתגרים כשהן כבר נשואות.

אם את מאלה, אז בהחלט יש מקום להתחיל איזה קשר בשמינית, כשאתם שניכם רציניים ומתכונים להנשא תוך שנה-שנה וחצי

אבל אם את לא מאלה - לחכות, לחכות, לחכות.

כל השקעה שלך עכשיו בקשר, היא על חשבון השקעה בחיים החדשים שלך שדורשים הרבה, הרבה מאד.

חבל להשקיע בקשר שאף אחד לא יודע מה יצא ממנו בסוף במקום להשקיע בשירות לאומי כמו שצריך, אולי במדרשה, אולי בלימודים מתאימים.

אם את פועלת נכון ומתוך חיבור לרבונו של עולם - את לא צריכה לפחד משום פספוס של זיווג.

להיות עם קשר הרבה זמן ובלי נישואים באופק, זה ממש ממש לא כדאי ולא טוב. בודאי שזה לא מה שיבטיח לנו שלא 'נפספס את הזיווג'

מקוה שהועלתי מעט

טוביה
tsbias@actcom.co.il