התחזות לאדם אחר בצ'אט

חדשות כיפה הרב איתן זן-בר 20/05/10 10:36 ז בסיון התשע

שאלה

שלום,

לפני בערך כשנתיים הייתי מתחברת לצ'אט ומדברת עם אנשים שונים והייתי מתחזה לאדם אחר, לא מישהו ספציפי, אלא ממציאה סיפור שלם על אדם המכיל שקרים רבים.

הקשר עם האנשים האלו נהיה רציני (אך נשאר במסגרת האינטרנט) ובשלב מסויים הייתי מנתקת את הקשר בצורה פתאומית.

ב"ה הפסקתי לעשות זאת, אך אני מרגישה חרטה רבה על כך ולא יודעת כיצד ניתן לתקן את המצב..

בבקשה תעזרו לי. מצפה לתשובה בקרוב, תודה רבה לכם!

תשובה

שלום
יש ספר שהתחבר על אמירת אמת והודפס בספריית בני תורה, התיקון כמובן ללמוד ספר זה או ספר אחר העוסק בעניין של אמירת אמת.
בכלל מאד חשוב האמת למבנה האישיות שלך יותר מאשר אם סידרת אחרים, מבחינה רוחנית אמירת אמת היא הגדרה של אדם רוחני וקדוש, שהרי הקב"ה חותמו אמת.
ברכה והצלחה