התחדשות במשחקי מחשב בבין המצרים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 04/08/16 20:44 כט בתמוז התשעו

שאלה

שלום

הזמנתי משחק בדואר לאקס בוקס שלי והיה כתוב באתר שהוא יגיע לפני בין המצרים.

אחרי כמה זמן בדקתי באתר שוב וכתוב שהוא יגיע ביום הראשון של בין המצרים.

האם יהיה לי מותר להתחדש עליו?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

אם אין שם שירים ומוסיקה אפשר. בכל אופן צריך שעיקר הזמן יוקדש בימים אלו ללמוד על חרבן הבית ומאידך על מצוות הקמת הבית, יש גם אתרים וסרטים שעוסקים בכך.

שבת שלום וחודש מבורך
בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן