הפרדת מיטה

חדשות כיפה צוות ישיבת הר עציון 04/06/09 00:34 יב בסיון התשסט

שאלה

בס"ד

שלום וברכה, בננו בן 9 חודשים וישן במיטתנו מאחר והוא יונק במהלך הלילה. רצינו לדעת האם בזמן הנידה, יש אפשרות שהוא יישן באמצע ללא הפרדת המיטה..?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה!

לא אין אפשרות כזאת - חייבים להפריד מיטות.

בברכה,

חיים דב בריסק

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן