הכשרת סכינים

חדשות כיפה הרב משה כ''ץ 26/10/04 22:29 יא בחשון התשסה

שאלה

כבוד הרב שלום

קיבלתי סט סכינים בעלי ידית פלסטיק קשיח

הסכינים היו בעבר בשימוש לא בבית שומר כשרות האם ניתן להכשירם ואיך

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לנקות היטב ובמיוחד בחיבור בין הלהב לבין הידית. אחר כך להכניס למים רותחים שע"ג האש.לאחר מכן להכניס למים קרים. אחר כך אפשר להשתמש לאיזה סוג אוכל שתרצה- בשרי או חלבי.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן