הכשרת סט צלחות

חדשות כיפה הרב מאיר צוקרמן 29/03/13 15:33 יח בניסן התשעג

שאלה

שלום,

ברשותי סט צלחות מחרסינה, אשר היה בשימוש בשרי עד לפני שנה במשך מספר שנים. כעת אני רוצה להשתמש בו כסט חלבי. האם הדבר אפשרי ואם כן מה יש לעשות?

תודה מראש,

קרן

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

אי אפשר. כלים מחרסינה נחשבים לכלי חרס, שבולעים ואינם יכולים לפלוט את הבלוע בהם.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן