הכשרת מיקרוגל לפסח

חדשות כיפה חברים מקשיבים 12/03/14 09:03 י באדר ב'

שאלה

שלום,

איך מכשירים מיקרוגל לפסח?

תודה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה
שלום וברכה
ישנם כמה שלבים בהכשרת מיקרוגל:
א. לא להשתמש במשך 24 שעות (מעת לעת).
ב. לנקות היטב שלא יישארו שאריות מזון.
ג. להכניס כוס מים למשך כמה דקות, עד שהם מתאדים לחלוטין, אפשר לקחת כוס זכוכית רגילה לשם כך.
ד. לאחר חימום זה יש לספוג את האדים.
ה. לאחר תהליך זה מותר להשתמש רק כשהמזון נמצא בתוך שני כלים, או שתי שקיות.
ו. אם יש במיקרוגל גם כן אפשרות להשחמה (גריל) יש גם כן להכשירו על ידי הפעלתו בזמן שמכניסים את הכוס, אך מטבע הדברים (בגלל שמדובר בשני כיסויים) אין להשתמש בו בפסח.
בברכת התורה והארץ
דוד
davideign@gmail.com

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן