החלפת חולצה

חדשות כיפה הרב דוד צוקרמן 28/11/06 08:24 ז בכסלו התשסז

שאלה

שלום רב!

יש לי שאלה שמציקה לי ואני לא יודעת כל כך עם מי להתייעץ,אז אני פונה אליכם.

קניתי 5 סריגים בחנות מסוימת וסריג אחד לבשתי למשך כ- שעה וחצי ואז הבנתי שזה יותר מדי צמוד בשבילי ולכן זה לא צנוע (כל הסריגים הם אותו דבר רק בצבעים שונים) ועכשיו אני רוצה להחליף את הסריגים השאלה היא האם זה יהיה רמאות אם אני יחזיר גם את הסריג שלבשתי שעה וחצי, בגלל שלבשתי אותו, או שזה לא נורא כי גם ככה מישהו אחר יקנה אותו (הוא לא התלכלך וגם יש לו ריח טוב) וכך אני לא ישאר סתם עם חולצה שאני לא ילבש אותה. המצפון שלי של שקט. מה דעתכם?

מה עלי לעשות?

תודה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

מה שסיפרת כאן, ספרי בחנות בה קנית את הסריגים. אם יסכימו להחליף גם אותו – מה טוב! ואם לא – חבל, אבל לא נורא. ובכל מקרה מצפונך יהיה שקט.
בדרך זו יש לנהוג אם אינך מעוניינת בבגד (או בכל דבר אחר) מכל סיבה, ולאו דווקא בגלל היותו לא צנוע.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן