הורדוס

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 27/07/10 13:00 טז באב התשע

שאלה

איך יתכן שאת בית המקדש השני , בנה רשע כמו הורדוס?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

לד´ פתרונים.
ככלל, ההעדר קודם להויה, ולכן יתכן שקדושת המקדש היתה צריכה להופיע דוקא ממקום שאינו בא מן הקודש, בדומה לדוד בחיר ד' שהגיע מבת לוט שעברה על גילוי עריות. יתכן.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן