הדרכת כלות

חדשות כיפה צוות רבני צהר 17/01/05 13:21 ז בשבט התשסה

שאלה

שלום רב

הייתי מעוניינת לדעת האם יש אפשרות לשיתוף בן הזוג במפגשי הדרכת הכלה?

כמו כן הייתי מעוניינת בחתונתי (יוני 05) ברב שיערוך את טקס החופה בצורה "קלילה" יותר מן המקובל ובאופן שמח ומהנה

אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא

בתודה אורית

תשובה

שלום אורית,
לשאלתך, בענין הדרכת הכלות, ניתן בהחלט להפגש עם המדריכה ביחד עם בן הזוג. אנו חושבים ומאמינים שהדברים מתאימים לשני בני הזוג הבאים לבנות את ביתם במשותף ולכן מציעים זאת לכלות ואף מעודדים זאת. (אנו לא מחייבים אך בהחלט ממליצים).
לגבי הרב, נשמח להתאים לכם רב לפי בקשתכם.
על מנת להרשם, יש להתקשר בין השעות 16:00 -19:00 בטל´: 08-9152270. נא להצטייד במס´ תעודות הזהות של שני בני הזוג.
בהצלחה ומזל טוב.